Pesto Presto Lunch Delivery & Take Away

Fax: 084 831 4444 / Tel: 06 25 312 969 / info@pestopresto.nl

Vijzelstraat 89 / 1017 HG Amsterdam

Vijzelstraat 89
1017 HG Amsterdam

Tel: 06 2531 2969
Fax: 084 831 4444
info@pestopresto.nl

Onze winkel is geopend van 8:00 tot 14:30 uur uur (ma-vrij).

Telefonisch zijn wij te bereiken van 8:00 tot 17:00 uur.

Alles over bezorgen en betalen bij PESTO PRESTO

PESTO PRESTO bezorgt van maandag tot en met vrijdag. De bestelling wordt standaard tussen 10:00 en 13:00 uur bezorgd maar dat kan ook eerder of later. Geef dit dan aan in het 'Bezorgtijd' veld op het Delivery bestelformulier. In het weekend bezorgen wij vanaf 150 broodjes en alleen in overleg.

Afwijkende aflevering

Is een afwijkende levertijd opgegeven bij de bestelling, dan wordt de bestelling voor of op het gewenste tijdstip afgeleverd.

Levering in luxe houten kistjes

De broodjes worden desgewenst (opgeven op het bestelformulier) geleverd in luxe houten kistjes. Deze kistjes worden na de dag van levering of in overleg door onze bezorger opgehaald. Bij verlies van de houten kistjes worden kosten in rekening gebracht (€ 20,00 per kistje).

Levering in plug-and-play soepketel

Soep kan desgewenst (opgeven op het bestelformulier) worden geleverd in een plug-and-play soepketel — eventueel aangevuld met soepkommen en lepels. Deze worden na de dag van levering, of in overleg, door onze bezorger opgehaald. Bij verlies of breuk worden kosten in rekening gebracht (Soepketel € 45,00 per ketel, Soepkommen € 2,50 per stuk, Lepels € 1,00 per stuk).

Bezorggebied

Omdat PESTO PRESTO een kwaliteitslunch met verse broodjes garandeert, is het bezorggebied beperkt tot Amsterdam, Schiphol, Amstelveen en Diemen. Voor levering in Schiphol, Amstelveen en Diemen geldt een minimum afname van 24 broodjes. Het is mogelijk de bestelling te laten leveren op een ander adres dan het factuuradres. Dit kun je op het bestelformulier invullen.

Bezorgkosten

PESTO PRESTO rekent geen bezorgkosten.

Zelf ophalen

Als je niet op tijd hebt besteld en toch broodjes nodig hebt, dan kun je een bestelling plaatsen via het bestelformulier Take Away en de broodjes in de winkel komen ophalen. Onze winkel is geopend van 8:00 tot 14:30 uur uur (ma-vrij).

Betalen

In het bestelformulier Delivery kun je aangeven of je contant of met PIN wilt betalen of dat je een factuur wilt ontvangen. In de winkel kan gepind worden.

Betaling per factuur

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Facturen worden per week, per contactpersoon verzonden, tenzij anders overeengekomen. Voor facturen die per post of mail worden verzonden brengen wij factuurkosten in rekening (€ 3,50).

één factuur per maand

Maandfacturatie kan uitsluitend gestart worden in overleg en na ontvangst van een volledig ingevuld debiteurenformulier. Het debiteurenformulier kun je downloaden. Het ingevulde formulier kun je vervolgens per post opsturen aan PESTO PRESTO of met de bezorger meegeven op de dag van levering. Het debiteurenformulier moet worden ingevuld door iemand die gemachtigd is namens het bedrijf.

Indien betalingen niet binnen de betalingstermijn voldaan worden, wordt de maandfacturatie gestaakt en worden facturen weer per week verzonden of wordt weer contant afgerekend.

Een factuur wijzigen

Een factuur mag niet gewijzigd worden. Is een aangepaste factuur toch noodzakelijk, dan wordt de originele factuur gecrediteerd en er wordt een nieuwe factuur aangemaakt. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht (€ 7,50).

Debiteurenformulier Download het debiteurenformulier »