Pesto Presto Lunch Delivery & Take Away

Tel: 06 25 312 969 / info@pestopresto.nl

Vijzelstraat 89 / 1017 HG Amsterdam

Vijzelstraat 89
1017 HG Amsterdam

Tel: 06 2531 2969
info@pestopresto.nl

Onze winkel is geopend van 8:00 tot 14:30 uur uur (ma-vrij).

Telefonisch zijn wij te bereiken van 8:00 tot 17:00 uur.

Alles over bestellen bij PESTO PRESTO

PESTO PRESTO Delivery biedt een lekker luxe lunchbroodje en verse huisgemaakte soep, geschikt voor vergaderingen, congressen of andere bijeenkomsten. PESTO PRESTO vindt het belangrijk dat een bedrijfslunch er goed verzorgd en lekker uitziet. De broodjes worden bezorgd in kartonnen doosjes, of desgewenst in een exclusieve houten box, inclusief servetten en kunnen meteen op tafel worden gezet. Soep kan worden geleverd in een plug-and-play soepketel eventueel aangevuld met soepkommen en lepels.

Bestellen via PESTO PRESTO Take Away en zelf de broodjes afhalen in de winkel kan ook. In onze winkel aan de Vijzelstraat 89 te Amsterdam verkopen wij losse en a la minute belegde Italiaanse broodjes en verse sappen.

Bestellen

Om vergissingen te voorkomen, accepteren wij alleen bestellingen via het bestelformulier Delivery of bestelformulier Take Away. Vul het bestelformulier volledig in en klik op de knop 'Verzenden' voor een bestelling via e-mail.

Als je minimaal 1 dag van te voren bestelt is levering gegarandeerd. Als je toch op de dag zelf nog broodjes wilt bestellen, dan kun je ons bellen. Als wij voldoende op voorraad hebben, kunnen we in overleg alsnog broodjes leveren. De staffelkorting geldt niet voor bestellingen op de dag zelf.

Assortiment en minimale afname

Bestel je via Delivery, dan is de minimale afname € 65,40 exclusief BTW. Voor Schiphol, Diemen en Amstelveen is de minimale afname € 126,00 exclusief BTW. In een PESTO PRESTO lunchbox zitten 6 verschillende luxe broodjes. PESTO PRESTO maakt voor jou een keuze uit diverse soorten beleg. Soep wordt geleverd per liter (drie porties). Zie de pagina Broodjes of Soepen voor het assortiment. Wil je zelf een keuze maken uit ons assortiment, bestel dan via Take Away. Soep bieden we alleen aan voor Delivery.

Eventuele (di)eetwensen

Geef je wensen op in het 'Opmerkingen' veld op het bestelformulier. Als er sprake is van allergieën, dan zorgen wij er voor dat een apart doosje wordt klaargemaakt waar de betreffende voedingsstoffen helemaal niet in voorkomen.

Aantal broodjes per persoon

Voor mannen rekenen wij gemiddeld 3 broodjes, voor vrouwen 2 broodjes. In een gemêleerd gezelschap kan je een gemiddelde van 2,5 broodje per persoon aanhouden.

Fruitsalades

Fruitsalades zitten niet standaard in ons assortiment. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Allergenen

Is er sprake van een voedselintolerantie of allergie neem dan contact met ons op. Na overleg kunnen wij rekening houden met de speciale wensen. Als dat nodig is, kunnen wij ook de lunch apart bereiden.

Wijzigen van de bestelling

Nadat je besteld hebt ontvang je per e-mail een bevestiging. Stuur een reply op deze bevestiging met de wijziging. Belangrijk is dat je het ordernummer in je verzoek opneemt.

Take Away bestelling wijzigen

De wijziging moet uiterlijk voor 10:00 uur op de ophaaldag door PESTO PRESTO ontvangen zijn. Wijzigingen na 10:00 uur op de ophaaldag kunnen uitsluitend in overleg. Wordt een deel van de bestelling geannuleerd, dan gelden de voorwaarden voor annuleren voor het deel dat geannuleerd wordt.

Delivery bestelling wijzigen

Wijzigingen op de dag zelf uitsluitend in overleg. Voor extra broodjes vervalt de staffelkorting. Wordt een deel van de bestelling geannuleerd, dan gelden de voorwaarden voor annuleren voor het deel dat geannuleerd wordt.

Annuleren van de bestelling

Annuleren kan meestal als je het ons tijdig vertelt. Soms zijn we helaas genoodzaakt om (een deel van) de kosten in rekening te brengen.

Take Away bestelling annuleren

Annulering uitsluitend per mail onder vermelding van het ordernummer. De annulering moet uiterlijk voor 10:00 uur op de ophaaldag door PESTO PRESTO ontvangen zijn. Bij annulering na 10 uur op de ophaaldatum zelf wordt de bestelling volledig in rekening gebracht.

Delivery bestelling annuleren

Annulering uitsluitend per mail onder vermelding van het ordernummer. De annulering moet uiterlijk voor 17:00 uur op de dag voor de bezorgdatum door PESTO PRESTO ontvangen zijn. Bij annulering op de bezorgdatum zelf wordt de bestelling volledig in rekening gebracht. Voor speciale bestellingen (weekend, ontbijt, etc.) wordt het volledige bedrag in rekening gebracht, tenzij minimaal 2 werkdagen voor bezorgdatum geannuleerd is.